Nieuws

Kerstoptreden bij Coornhert State Heerenveen 20 december 2023

DSC 3494
Vanmiddag traden de Stuyvesant Sailors op in het zorgcentrum Coornhert State in Heerenveen. Rondom deze kerstdagen hebben ze een zestal kerstoptredens gepland. Vandaag was het het derde optreden om de bewoners van Coornhert State een mooie muzikale middag te bezorgen.

De Stuyvesant Sailors brachten een gevarieerd kerstrepertoire ten gehore, van bekende klassiekers in vier verschillende talen. De bewoners van genoten zichtbaar van de muziek en er werd gezellig meegezongen en geklapt. (zie foto’s)

De welzijnscoördinator van Coornhert State, mevrouw Ilona Boersma, bedankte de Stuyvesant Sailors hartelijk voor hun optreden. Ze vertelde dat de muziek de bewoners veel plezier en afleiding had gebracht. Ze hoopte dat de Stuyvesant Sailors ooit weer langs zouden komen in het zorgcentrum.

Tenslotte even speciaal onder uw aandacht!
De Stuyvesant Sailors hebben samen met het gemende koor Sjongersnocht uit Bantega een groots Kerstconcert op zaterdagavond, 23 december van 19:30 - 22:30 uur. Kaarten voor dit kerstconcert kosten €10,- en zijn online te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en aantal kaarten. In Bantega zijn kaarten te koop bij Kapsalon Jolanda aan de Middenweg. Maar: vol is vol! De (online) kaartverkoop is uiterlijk tot en met donderdag 21 dec. Mochten er na de voorverkoop nog kaarten beschikbaar zijn, dan kan men op de avond zelf nog kaarten kopen bij de ingang van Podium Papageno. Op de media (facebook en websites www.bantega.net/sjongersnocht en www.stuyvesantsailors.nl) houden beide koren u op de hoogte of er op de avond zelf nog kaarten verkocht kunnen worden. Vanaf 19.00 uur staat op 23 december de deur aan de Nieuwburen 36 open. Om 19.30 uur wordt gestart met het concert.
Zaterdagavond 23 december geven de Stuyvesant Sailors samen met het gemengde koor “Sjongersnocht” uit Bantega een bijzonder kerstconcert op podium “Papageno Huis Fryslân”. Dit podium is gevestigd in de voormalige Gereformeerde Kerk in Lemmer.